Nästa utmaning eller semester kan man också kalla det ..

Hej på er!

Nu är Vätternrundan avklarad och en sorts tomhet har infunnit sig efter att målet är nått som jag tränat inför under våren.

Har inte tränat så hårt de få gånger jag varit ute på cykel och satsat lite mera på roddträning då jag ska vara med på tre tävlingar  snart. Ja den första var på midsommardagen och slutade med seger för vårat lag både i dam och herr klassen. I veckan väntar två till tävlingar .

På fredag börjar vi vår semester och då åker vi med bilen och cyklarna på taket för att till slut komma ner till Annecy i Frankrike där vi ska cykla ett motionslopp Letap de Tour . Det är samma sträcka /etapp som världseliten cyklar i Tour de France en vecka senare. Det är 17 mil och fyra toppar som sammanlagt gör att vi kommer att avverka 4000 höjdmeter. Ja det kommer att bli riktigt tufft , men målsättningen är ändå att ta sig hela vägen till mål och uppleva härlig cykling.

Att cykla uppför blir jobbigt men att cykla utför kommer att bli en riktig utmaning för mig som är så feg i utförskörningen .

Ska bli en riktig upplevelse och tuff utmaning också. Vi hoppas även på att vi ska hitta flera ställen att stanna och cykla på både på vägen ner till Annecy och hem. I veckan ska vi planera lite noggrannare ,nu har vi bara bokat tre nätter i Annecy. Kom gärna med tips om ni varit på bra cykelvägar i trakterna. Vi tänkte åka genom Schweiz på vägen dit. Finns ju hur mycket som helst att se ,svårt att välja!

Ja ni förstår att jag kommer att skriva mera om både resan och loppet och hoppas att ni blir sugna på att läsa mera , ja och cykla såklart.