Provcyklat ironmanbanan

Gick inte denna härliga midsommarhelg alldelles för fort?!?‍♀️?

Förutom det vanliga midsommarfirandet med sill, potatis, snaps och blomsterkransar så har jag varit i Kalmar och provcyklat ironmanbanan i helgen:)

Killens familj bor i Kalmar så vi slog två flugor i en smäll och spännande fast cyklarna på taket på bilen och brummade iväg för en midsommarhelg där:)

Cykeldelen på ironman Kalmar går på båda sidorna av Ölandsbron så vi delade upp rundan i två delar och trampade igenom Ölandsdelen på lördagen, ca 10 mil och Kalmardelen på söndagen, ca 6 mil. 

Banan var platt och lätt-trampad med ett parti på ca 1 mil där vägen var något sämre och cykeln vibrerade endel, men så länge det inte blåser för mycket så tror jag att cyklingen kan bli snabb den 18 augusti:)

Öland är dessutom otroligt fint. Jag älskar verkligen att kombinera träning med det där mysiga utflyktsaktiga och kan verkligen tänka mig fler cykelturer där även efter tävligen.

Nu är det mindre än 8 veckor kvar tills jag är tillbaka och trampar samma runda igen och jag märker att jag har blivit lite mer otålig. Jag är i bra form och vill mer än gärna att tiden ska gå så fort som möjligt. Det känns i alla fall skönt att ha sett banan och veta vad som väntar:)

Brukar ni också ”reka” tävlingsbanor i förväg?:) Eller tar ni det hellre som det kommer? /Elina