Hej frĂ„n Belgien 🇧đŸ‡Ș🇩đŸ‡ș🇾đŸ‡Ș

Nu har jag Ă€ntligen kommit ner till Zingem i Belgien 😃 om ni nĂ„gon gĂ„ng rest med cykel/-ar sĂ„ vet ni hur pĂ„frestande det kan vara. Min cykelvĂ€ska Ă€r dessutom lite smĂ„trasig, hjulen rullar inte speciellt bra och jag har inte lyckats klura ut hur de kan bytas sĂ„ det handlar om att slĂ€pa/dra en vĂ€ska som Ă„ker i sidledd tills man kommit dit man kan göra sig av med den. NĂ€r jag reste med tvĂ„ cyklar hade jag den ena helt isĂ€r i en ”liten” cykellĂ„da som jag stĂ€llt pĂ„ en skateboard och det funkar bra som budgetalternativ.

Mina fd lagkompisar bor strax utanför Zingem och tur för mig hade de plats för mig att bo med dem.

IgÄr körde vi en liten tur pÄ lite drygt tvÄ timmar och idag var jag ute ensam eftersom de kör lopp ikvÀll och jag behövde skaka av mig min jÀklans förkylning.

VĂ€garna Ă€r av varierande kvalite hĂ€r. Vissa Ă€r som vanliga svenska vĂ€gar medan andra Ă€r riktigt riktigt dĂ„liga. Det finns dock cykelbanor pĂ„ de allra flesta stĂ€llen och trafiken Ă€r bra och de ser efter cyklister. Det finns smĂ„vĂ€gar överallt sĂ„ man blir aldrig uttrĂ„kad eller behöver köra pĂ„ samma stĂ€llen om man inte vill. Mina tidigare minnen frĂ„n cykling i Belgien Ă€r mestadels regn och vind men just den hĂ€r veckan Ă€r vĂ€dret fantastiskt 😃

 

Facebook Comments

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *