Hej från Belgien ??????

Nu har jag äntligen kommit ner till Zingem i Belgien ? om ni någon gång rest med cykel/-ar så vet ni hur påfrestande det kan vara. Min cykelväska är dessutom lite småtrasig, hjulen rullar inte speciellt bra och jag har inte lyckats klura ut hur de kan bytas så det handlar om att släpa/dra en väska som åker i sidledd tills man kommit dit man kan göra sig av med den. När jag reste med två cyklar hade jag den ena helt isär i en ”liten” cykellåda som jag ställt på en skateboard och det funkar bra som budgetalternativ.

Mina fd lagkompisar bor strax utanför Zingem och tur för mig hade de plats för mig att bo med dem.

Igår körde vi en liten tur på lite drygt två timmar och idag var jag ute ensam eftersom de kör lopp ikväll och jag behövde skaka av mig min jäklans förkylning.

Vägarna är av varierande kvalite här. Vissa är som vanliga svenska vägar medan andra är riktigt riktigt dåliga. Det finns dock cykelbanor på de allra flesta ställen och trafiken är bra och de ser efter cyklister. Det finns småvägar överallt så man blir aldrig uttråkad eller behöver köra på samma ställen om man inte vill. Mina tidigare minnen från cykling i Belgien är mestadels regn och vind men just den här veckan är vädret fantastiskt ?