Första långa distanspasset.

Midsommardagen gjorde jag och bästa vännen slag i saken och begav oss ut för att cykla distans.

Vi var inte jätteambitiösa efter midsommaraftons festligheter men kände att en sju mil borde vi kunna skrapa ihop. Förhållandena var mer eller mindere optimala om än lite blåsigt, det var svalt och lite molnigt med mycket syre i luften.

Efter ca 3,5 mil var det dags att bestämma sig för om det var läge att cykla hemåt eller om vi skulle fortsätta och eftersom vi kände oss fräscha båda två föll valet på det sistnämnda.

Det slutade med att vi cyklade 9,6 mil på strax över fyra timmar. Det är det absolut längsta jag kört någonsin. Jag är förvånad över hur fräsch kroppen kändes även fast dom två sista milen krävde lite pannben.

Dagarna efter har jag varit lite muskeltrött och har just nu lite ont i halsen så planen är att vila mig i form inför Mörksuggan som väntar om en vecka. Ska bli himla kul men jag är som vanligt fruktansvärt nervös. ?

Vi hörs snart igen!