Sommar, cykling och tid tillsammans!

Semesterfirandet är i full gång för många runt om i landet. Jag har en bit kvar innan jag är där och det är helt ok. Vädret gör ju att man verkligen kan utnyttja dagarna och få en ganska skön vardag trots jobb. Börjar 08:00 och har ca 8km till jobbet – har drygat ut den biten och startat lite tidigare hemifrån. Om ni inte gjort det innan så testa att starta dagen med ett skönt cykelpass – bättre start på dagen kan man inte få! Är man morgontrött kan man ju alltid ta en omväg hem 🙂

Att dela sitt cykelintresse med sin man är underbart! Han peppar mig och uppmuntrar att jag tar just en extra sväng efter jobbet. Kanske är det för att han vet att han får en gladare fru 😉 När man delar samma intresse är det så självklart att när vi ska åka och hälsa på kompisar nu i helgen, ja då åker cyklarna med. Kroppen blir lugn och harmonisk av att få röra på sig även under lediga stunder och sedan får vi tid tillsammans – det kan nästan inte bli bättre. Med cykeln på semestern får man uppleva och se saker man annars inte hade fått varken se eller uppleva.

 

När semestern väl kommer packas bilen full med cyklar och cykelkläder – underbart! Men innan dess gör vi små utflykter och ser oss omkring, kör tuffa intervaller, kör fikarundor, kör med klubbkompisar eller själva. Upptäcker små guldkorn till fikaställen och njuter av livet tillsammans.

 

Önskar er alla en fantastiskt fin sommar med mycket cykling!

Vi ses och hörs!

emma

 

Facebook Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *