Ny medlem i familjen, Bullitt lådcykel

Idag var premiär för vår nya cykel, en Bullitt lådcykel. Den ska användas till att skjutsa barn till förskolan, och storhandla mat etc. Eller ja, den kommer användas till allt. Särskilt utflykter nu under semestern. På grund av den branta och långa backen vi har hem, och att vi tänkt använda cykeln året om och att det ska fraktas tungt i den bestämde vi oss för att köpa en med elmotor. Så otroligt skönt. Det kommer göra att vi orkar cykla alla dagar i veckan, utan att slita ut oss. Och därmed minimera bilåkandet. Räckvidden är ca 5 mil om man kör på högst effekt (high) och upp mot 12 mil om man kör på lägst effekt (eco). Förstås kan man också strunta i elmotorn helt.

 

Efter utflykt idag insåg vi att detta kommer förändra mycket. Snacka om att förenkla vardagen och göra livet en aning roligare. Istället för att hålla på och packa cykeln med väskor kan man bara slänga ner vad som helst, inklusive barnet i lådan fram och köra iväg. Fort, enkelt och kul.

 

Jag kan rekommendera alla att ha en lådcykel. Då kan man strunta i bilen. Om man är sugen på just en sån som vi har så kika in på larryvsharry.

 

Facebook Comments

1 reaktion på ”Ny medlem i familjen, Bullitt lådcykel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *