Ut med det gamla och in med något nytt.

Har idag sagt hej då till min landsvägscykel pärla, får se om det kommer in något nytt spännande istället.

Efter att jag införskaffade Mtb så svalnade intresset för landsväg, sedan att jag tycker det är så oroligt tråkigt att folk har så lite respekt för cyklister efter vägen. Så man vågade knappt ge sig ut själv på vägen, men tog en sista tur med pärlan på 5 mil i alla fall. Skulle haft en GoPro så man kunde ha filmat hur bilarna kör.

Men nu är det någon annan som får bättre användning för den! ?

Annars så är semestern slut och det är åter till verkligheten!

Ha en fortsatt fin sommar,

Therese

 

 

1 reaktion på ”Ut med det gamla och in med något nytt.

  1. Men vad trist med oaktsamma bilister, inte första gången man hör att någon byter till MTB av den anledningen. Men det är klart att man ska träna det som känns roligt, det är ju den bästa träningen.??

Kommentarer inaktiverade.