TÄVLING!

Vi börjar veckan med en tävling i samarbete med Umara Sports. Nu när det är högsommar är det extra viktigt att få i sig ordentligt med vätska under cykelturen. Tre av er kan vinna varsitt dryckeskit bestående av två cykelflaskor och två portionspåsar sportdryck med citronsmak.

 

För att tävla:

  1. Följ Cykeltjejer på Facebook och Instagram.
  2. Dela tävlingen i ditt eget flöde.
  3. Dela med dig av ditt bästa dryckestips under träning eller tävling i en kommentar här nedan ??

 

Tävlingen pågår till och med 22/7. Lycka till! ?

 

 

 

5 reaktioner på ”TÄVLING!

  1. Såhär i värmen som plågar oss i vårat avlånga land just nu (man ska inte klaga på värmen men nu är det olidligt) så brukar jag fylla en halv vattenflaska med vatten och lägga i frysen, sen fyller jag resten av flaskan med kallt vatten och på så vis har jag iskallt vatten under hela passet.

  2. I sommar har det gått mycket resorb och sportdryck med elektrolyter. Både under cykelturer och annan träning.

Kommentarer inaktiverade.