Sommarträning

Vilket härligt träningsväder vi kan njuta av nu! Jag är i och för sig lite avis på er som har semester men eftersom det är ljust och varmt både före och efter jobbet har jag fått in många härliga pass trots att jag jobbar.

I helgen var jag i Åmål och firade min pappas födelsedag och eftersom det är cykelavstånd från Karlstad passade jag på att trampa dit efter jobbet – och vilken underbar kväll det var! Lite motvind (perfekt för mina intervaller), lagom varmt, soligt till att börja med, det kom en liten regn-/hagelskur halvvägs som var lite avkylande och naturen i mina trakter är helt magiskt vacker 🙂 Ett bra pass med andra ord, faktum är att de enda träningspassen jag ångrat är de som jag inte gjort, alla andra har bara gjort mig glad 🙂

Väl i Åmål passade jag på att simma lite. Jag har inte simmat i varken sjö eller hav på flera år, sedan jag gjorde mitt senaste triathlon i Perth men är lite sugen på att göra ett 70.3 igen så jag tänkte mest kolla om jag fortfarande kunde… Rob och jag skulle turas om att paddla och simma om att i fall någonting skulle hända men det alltför vågit för att kunna styra kanadensaren på egen hand så vi drog upp den på land och simmade ihop istället. Vi simmade inte speciellt långt men jag hade en bra känsla och även om det inte gick speciellt fort heller så var det kul.

Mitt närmsta mål är masters-NM som går av stapeln första helgen i augusti. Jag ska köra både landsvägs- och tempoloppet och ser fram emot dem jättemycket. Idag fick jag veta att det är 20 svenska kvinnor som kör för landslaget i de olika åldersgrupperna plus ytteligare klubbanmälningar som SCF administrerar så jag hoppas att det blir ganska stora startfält.

Vi hörs!

1 reaktion på ”Sommarträning

Kommentarer inaktiverade.