Semestern slut men sommaren fortsätter

Hej där ute i sommarvärmen!

Den här sommaren kommer jag att minnas för det varma vädret som bara fortsätter, på gott och ont får man ju säga. Alla har det ju inte lätt i värmen. Som cykelälskare är det ju toppen att slippa frysa i regn och snålblåst men tänk på att dricka och fylla på med mat också. Att dricka kommer man ofta ihåg men att äta ordentligt när det är varmt kan ibland vara svårare när man av någon anledning inte blir lika hungrig när det är varmt. Så när man ska träna är man orkeslös och tror att det är värmen när det är tomt i tanken som är problemet. Själv brukar jag försöka få i mig en brustablett vätskeersättning /resorb på förmiddagen. Det brukar hjälpa tillsammans med mycket vatten. Jag har också unnat mig själv några vilodagar/återhämtningsdagar för att orka träna när jag ska träna. Har faktiskt haft lite svårt med just det här förut men nu har det fungerat bra. Och det är som de flesta säger bra! Cykling är ju bra för det svalkar lite så länge man cyklar hyfsat fort 🙂

 

Jag har börjat arbeta efter att ha varit ledig ett tag så nu har jag kommit in i lite rutiner med att gå på klubbträningar igen. Vi är inte så många men det har ändå gått att få till bra träning. Den här veckan har vi även haft några sommargäster på träningarna. Kul att träffa cyklister från andra klubbar och höra hur de tränar, delar in grupper m.m. Sedan är det också kul att visa sina vägar. Det är ett semestertips att leta upp den lokala cykelklubben och vara med på en träning. Bra att våga prova något nytt och att få guidning och tips om orten. Om ni är i Leksandstrakten häng på!