Semestertider

Äntligen semester!

Jag och min familj har spenderat en vecka i Italien. Norra Italien i Piemonte för att vara mer exakt. Vilket underbart ställe! Vi bodde på en vingård som heter Villa la Madonna. Ett ställe som verkligen förtrollade mig. För oss blev det ingen cykling förutom på hotellets cyklar som man kunde låna. Underbara klassiska damcyklar med cykelkorg. Men vi såg många landsvägscyklister. Nästa gång kanske jag vågar mig på en cykelresa.

Vår träning under veckan blev löpning, (såklart ?) morgonjogg i värmen innan frukost. Som jag älskar det!

 

Jag är är en riktig badkruka och för mig räcker inte värmen som anledning att bada. Jag behöver ett syfte med mina dopp. Så jag passade på att simträna i poolen på dagarna. Både svalkande och välbehövlig träning.

Innan vi åkte hem spenderade vi ett dygn i Milano. Mat, shopping och sevärdheter stod på schemat. Milano bjöd på fina cykelbanor och väldigt många verkar välja cykel som transport istället för bil. Smart! Det var fruktansvärt att köra i Milano.

 

Nu ska jag fortsätta njuta av lite ledighet innan vardagen drar igång igen. //Frieda