Snabbt, gott, nyttigt OCH billigt

 

Jag snubblade över några recept på hälsodrinkar häromdagen och har provat att koka ihop en själv. I ursprungsreceptet var det även gurkmeja som ska vara bra för i princip allt men jag hade inte det hemma så jag höll till godo med kakao, ingefära, honung, kanel och en gnutta chili.

Jag hyvlade och kokade ingefära (ett par matskedar) i ca 10min och silade sedan av en kopp vatten och lät det svalna. Resten av vattnet spar jag i kylen till imorgon. Sedan blandade jag i ett par teskedar honung, kakao, kanel och lite chili och det blev faktiskt jättegott! En bonus är att alla ingredienser är supernyttiga också.

Har du recept på någon god och nyttig blandning? Dela gärna med dig 😋😃

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *