Bara cyklar!

Hej alla glada svettiga cyklister!

Visst är det helt otroligt med sommar värmen som bara fortsätter. Försöker ta tillvara kvällarna även om jag nu har jobbat två veckor. Har kommit in i rutiner med klubbträningar och varvar med lite cykling i skogen som återhämtning och variation. Ja det där lät lite som att jag inte tycker att det är så ansträngande med MTB, men det är tvärt om för mig. Men har cyklat enkla stigar och vägar så jag kunnat njuta lite också. För två veckor sedan provade jag lite MTB-O och nu har jag cyklat en ny bana som var kortare distans men flera kontroller och lite knepigare tyckte jag. Men roligt var det och att det var fint i Tällberg gjorde inte saken sämre.

Har cyklat ett mycket trevligt motionslopp också som jag försöker vara med på varje år om jag kan. Bollnäsrundan som har en lagom lång och lite kuperad svängig bana och väldigt varmt väder i år. Bilden är från två år sedan eftersom jag inte tog en enda bild i år 🙁

 

Nästa vecka är det semester igen, eller jobb men av ideell karaktär. Då är det äntligen dags för årets upplaga av Leksandsrundan. Vi kör kortare kvällsturer och barnlopp under hela veckan och avslutar på söndag med de längre motionsloppet.

Det är alltid så glad och positiv stämning under veckan och roligt att vara med och hjälpa till. På söndagen har jag tänkt cykla själv bara jag får ihop funktionärsbiten klart till dess. Jobbar för fullt med den biten nu. Hur ser det ut i era klubbar med att få folk att ställa upp ideellt och arbeta? Det pratas ju mycket om att det blir svårare och svårare? Hur löser ni det annars?

Ni som bor i närheten kom och cykla vet jag!

Alla cyklar är välkomna under kvällsturerna även elcyklar och fikat brukar hålla världsklass. Jag hoppas att ni kommer och hejar på mig och jag tar väldigt gärna emot tips på ämnen att ta upp i bloggen .