Funderingar och prioriteringar

Ååååå prioriteringar, prioriteringar, prioriteringar. Att det ska vara så himla svårt att lära sig att man inte kan göra allt. Och även när man inser det – att veta just vad man vill prioritera. Jag har testat att prioritera ner träningen. Försökt prioritera ner stress och måsten. Det har dock mest lett till att jag lever oplanerat och lite missnöjt. Får försöka tänka om igen. Strukturera upp livet lite mer. ”Schemalägga” dagarna. Prioritera träningen, som ju får mig att må bra. Svårt. Livet är allt lite svårt att förstå sig på ibland. Men så fort jag testar att prioritera ner träning så blir jag missnöjd, får ta lärdom av det. Vad kan man prioritera bort utan att bli missnöjd egentligen?? Har gått med på max två cyklar i lägenheten nu när min pojkvän ska bli min sambo. Känns som en rimlig prioritering nu, men vi får se hur det känns… 😉 Har gjort en rensning i mitt flöde i sociala medier för att försöka minska ner telefontid och intryck jag egentligen klarar mig bättre utan. Ska tänka efter en gång extra innan jag planerar in tävlingar och resor varje helg. Ska försöka lägga färre race i slutet av sommaren och mer på våren eftersom sommaren alltid tenderar vara fullsmockad av aktiviteter som tar tid och energi. Försöka acceptera att man inte kan göra allt nån gång. För då blir det bara halvmesyr av allt. Försöka lära känna mig själv och vad jag vill ännu bättre. Det är en ständig resa, detta liv! Blir man bättre på det ju mer man övar, som med cykling?

Ja så har tankarna gått senaste veckorna, men NU sätter vi allt det på paus. För NU GÅR VI IN I IRONMANVECKAAAAAN! Tjoho!