Frukost på språng

Semestern är slut och vardagen är på ingång. Riktigt skönt tycker jag, jag mår bra av rutiner och dessutom älskar jag mitt jobb.

Men vardagen kräver ju också lite planering. Något som underlättar för mig är att planera maten. Frukost är det som jag lättast slarvar med vilket är jättedumt såklart. Särskilt som jag ofta springer eller cyklar till jobbet. Här kommer ett tips på bra frukost som man kan förbereda kvällen innan, perfekt när man är på språng. Går dessutom att variera i det oändliga

Overnights  oats

1,5 dl mjölk  (Kokos, havre, soya eller vanlig)

1dl havregryn

1msk kokosflingor

1msk linfrön eller chiafrön

kanel eller vaniljpulver

1dl valfria bär eller 1/2 banan

Mixa alla ingredienser och häll i en burk med lock. Ställ in i kylen över natten. På morgonen rör du om och toppar med granola, nötter, bär, eller vad du nu tycker om.

Jättegott och lätt att fixa!

Kom gärna med fler frukosttips som är bra att ta med sig när man cykelpendlar. //Frieda