En salig blandning – semester & höstplanering!

Sommar, sol & lite semester, riktigt härligt. Jag var en vecka på Kreta med familjen där huvudsyftet var att vila, vilket jag lyckades med väldigt bra. Jag packade såklart ner träningskläderna utifall att om jag vill köra något pass, ett pass blev det, backintervaller. Annars ägnades dagarna åt sol & bad, god mat.

Lata dagar på stranden – det var jag värd!

 

Vi kom hem och fortsatte med vår renovering hemma. Vi har tre sovrum som har fått sig en rejäl make over. Riktigt skönt att kunna ha många timmar hemma är vi hann göra väldigt mycket jhag har varvat hemmarenovering med jobb några timmar på kontoret. Tyvärr läggs allt på hög och det blir väldigt mycket att ta ikapp efter ledighet, så när vi ändå var hemma passade jag på att få undan lite saker iallafall. Renoveringen har också varit min träning de senaste veckorna. Väldigt bra träning skulle jag säga 😉 smidighet och styrka.

 

När man får gå all in med kofoten !

 

Jag har hunnit med några löppass och även nåt styrkepass, desto mindre cykling 🙁 min MTB har krånglat och landsvägscyklingen har tyvärr prioriterats längst just nu. Men ska försöka få en fin sensommar på båda cyklarna så snart vi är färdiga hemma, vilket är snart 🙂 Det dröjer inte länge innan man kommer få ställa in cyklarna för vinterförvaring då hockeyn drar så sakta igång nu också. Funderar på att skaffa en bra trainer till vintern, vi får se, men det hade varit grymt kul att kunna förbereda sig inför nästa cykelsäsong lite bättre.

 

Kommer bli mer av den här varan under hösten/vintern då jag också kommer köra lite instruktörspass och även underhålla min egen styrka 🙂

 

Så jag är mitt emellan allt just nu känns det som. Mitt emellan cykelsäsong och hockeysäsong som går om vartannat nu, hemmet börjar ta form efter sena kvällar med renovering, man ska börja jobba i vanlig ordning igen, och planering för hösten är i full gång. Tur att alla saker är roliga och mycket att se fram emot ! Dessutom får man väl säga att MTB säsongen avslutas lite nu på lördag i och med cykelvasan. Så himla osäker på hur cykelformen är. Hoppas verkligen på starka ben, men inga förhoppningar om att slå några tider eller så.

 

I nästa inlägg kommer jag mer på kompletterande träning för cyklister, håll tillgodo <3
Detta på efterfrågan av läsare till en av oss ambassadörer, så klart att vi ska ordna det 🙂