Maratonbubblan

Jag är ingen bra cykelinspiratör just nu, det är bara löpning i mitt huvud och jag tänker att det inte är kul att läsa om min cykelpendling varje vecka så jag delar med mig av löpträningen också. Ni får helt enkelt stå ut, hoppas att det är ok 😉

Jag har verkligen gått in i min maratonbubbla, det är lite drygt två veckor kvar till Helsingborg marathon och jag längtar. Tänk att det kan vara så kul att tävla. Den tuffaste träningen är gjord nu och det har blivit dags att dra ner lite på både distans och fart. Det är väl ungefär samma upplägg som inför ett cykellopp kan jag tänka. Målet är ju att ha pigga ben på loppdagen men absolut inte sega av för mycket vila. Det är en svår balansgång tycker jag.

Jag jobbar ganska mycket fram till loppdagen och försöker verkligen vara noga med att äta och dricka ordentligt. Jag har fyllt kylskåpet på jobbet med diverse mellanmål som jag snabbt kan få i mig mellan kunderna. Frisörer är över lag ganska dåliga på att sitta ner i lugn och ro och äta. Vi stressar i oss lunchen medans kunden sitter med färg och ska man springa ett maraton är det inte läge att slarva med maten. Så planering av måltider är högt upp på min lista just nu.

Utöver min egen lopphets så följer jag alla coola tjejer och killar som ska köra Ironman i Kalmar i helgen. Jag blir så inspirerad och kan riktigt känna pirret i magen. Lite extra lycka till säger jag till Kristin och Elina våra egna cykeltjejer som ju står på startlinjen imorgon. Jag håller alla tummar och tår för er, kör så det ryker <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *