Fira kärleken på cykel!

 

Idag har min man och jag bröllopsdag – 12år som gifta och jag googlade för att se vad just 12år hette och det var tydligen ”sidenbröllop”. Kan tycka att ”lycrabröllop” hade passat bättre på alla årsdagar 🙂

Sedan jag började cykla har vi nästan på varje årsdag gjort något cykelrelaterat. Vi har cyklat motionslopp, cyklat distans med klubben eller kört ett pass på trainern i garaget – romantiskt värre 😉

När någon av oss fyller år  – då cyklar vi, när vi har bröllopsdag – då cyklar vi, på midsommar – då cyklar vi, på julafton – då cyklar vi..ja, ni fattar. Vissa anser oss säker som halvskadade men vi tycker verkligen att det är det bästa sättet att fira och fira tillsammans! Rundan idag blev inte så lång och gick inte direkt snabbt men jösses vad mysigt det var 🙂 Vi cyklade på cykelvägar och småvägar och stannade vid ett litet fik och njöt lite extra i det fantastiska vädret september bjuder på.

Önskar en en riktigt fin första vecka i september!

emma

 

1 reaktion på ”Fira kärleken på cykel!

  1. Grattis på bröllopsdagen! ? Vi är minst lika skadade som väljer att fira på cykel. Men vad kan vara fel när det är något man gillar! ??

Kommentarer inaktiverade.