Dagen innan race

Jag befinner mig i Helsingborg och imorgon är det äntligen dags för race…

Nummerlappen är hämtad 🙂

Det är något speciellt med dagen innan race. Man är nervös, pirrig och tankarna snurrar huruvida man har tränat tillräckligt eller om man inte har lite ont i halsen ändå. I år känner jag mig dock väldigt mycket lugnare än förra året och inte alls lika nervös som innan Borås Triathlon men ändå pirrig, på ett bra sätt tror jag. Det känns som att jag är trygg med min löpning men jag är ändå ödmjuk till distansen. Mycket kan hända under ett maraton. Jag har en plan att jag ska pressa mig lite mer än vanligt  redan från start. Jag har en tendens att alltid ligga i ett tempo där jag känner att jag har 100% kontroll men imorgon ska jag försöka gå ut lite hårdare. Vi får se hur det går. Jobbigt blir det nog oavsett 🙂

Efter denna helgen lovar jag att det ska bli lite mer cykling i mina inlägg förutom en racereport från Helsingborg då kanske. Jag längtar faktiskt efter att cykla nu och det känns kul. Även om jag inte har något direkt mål med min cykling. Måste man ha det förresten? Jag längtar tom efter att sätta cykeln på trainern igen. Jag trivs bra med att cykla så att svetten lackar nere i källaren. Men några veckor till utomhus får det allt bli.

 

Vi hörs efter helgen!

//Frieda