Sjuk… igen… tips, någon?

Förra veckan var det dags igen – att bli sjuk. Jag hade precis avverkat en vilovecka med en lätt urinvägsinfektion, vilken som tur var läkte av sig själv innan den blev illa. I början av förra veckan började jag få lite halsont men tänkte inte så mycket mer på det förrän i tisdags kväll då halsontet blev jätteont, huvudet dunkade, jag hade ont i princip överallt och jag fick feber. Istället för träning och jobb blev det sömn och feberdimma.

Idag är jag nästan återställd. Under helgen har jag varit ute och cyklat lätta pass bara för att få lite sol och frisk luft och det är den nivån jag kommer hålla mig på denna veckan. Trist men nödvändigt.

Blev rekommenderad D-vitaminer i en hälsokostbutik för att få upp immunförsvaret och jag hoppas att det kommer hjälpa.

Hur håller ni er friska? Jag trodde att jag gjorde allting rätt – knappt någon stress på jobbet, havregrynsgröt, Berocca, ingefära, gurkmejra, frukt och grönt, balanserad kost, jag tränar… Ändå är jag krasslig hur ofta som helst. Jag tar gärna emot alla tips ni har!

 

2 reaktioner på ”Sjuk… igen… tips, någon?

  1. Stackare! Du kanske har brist på något? Järnbrist är ju väldigt vanligt hos oss kvinnor. Särskilt om man tränar mycket. Be att få ta ett blodprov på vårdcentralen. Krya på dig! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *