TÄVLING # 2

Då var det dags för en tävling igen i samarbete med Umara Sports. Energi kan man väl aldrig få för mycket av? Två av er kan vinna varsitt energikit bestående av två cykelflaskor och fyra energibars med fyra olika smaker.

För att tävla:

  1. Följ Cykeltjejer på Facebook och Instagram.
  2. Dela med dig av ditt bästa cykelrelaterade sommarminne från i år i en kommentar här nedan 👇🏻

 

Tävlingen pågår till och med 10/9. Lycka till! 🍀

6 reaktioner på ”TÄVLING # 2

  1. Märkligt att detta minne kommer från sommaren 2018, eller snarare våren. En otroligt regnig dag och cykel stod på programmet. Minns inte exakt datum, men tidigt på säsongen. Jag är en solskenscyklist och tar passet inomhus om det regnar, med denna dag gnällde jag lite extra på Facebook. Fick tillbaka massa kärlek och tips på bra klädsel och gav mig till slut ut på min första regnrunda. Och det var helt underbart, numera omvänd solskenscyklist som cyklar i alla väder.

  2. Bästa cykleminne detta år är att min dröm om att cykla både tjejvättern, halvvättern och Vätternrundan samma år slog in. Att jag dessutom fick köra VR tillsammans med Ride of hope är förstås ett extra plus.

  3. Bästa minnet från sommaren är en av gångerna vi var upp och cyklade i ånnaboda. Vi valde en lite längre runda och planerade in fikastopp (något vi inte är så bra på). Det var rottigt och stenigt, nerför en riktigt stenig bråkig backe möter vi vandrare påväg upp. Damen i sällskapet säger ”det där ser allt farligt ut”. Jag själv bubblar inombords av glädje, va roligt det var. 😊🚴

    1. Grattis Kristina!✨ Du är en av vinnarna i denna tävling! Ett energipaket kommer på posten. Bra att ha de gånger du råkar ut för fler bråkiga backar eller inte får till ett fikastopp. Skicka dina uppgifter till info@cykeltjejer.se 😊

  4. Mitt bästa cykelminne är ifrån maj när jag fick tag i en toppenbra racercykel som bland annat tog mig runt tjejvättern vilket var ett fantiastiskt lopp, lite spontant påkommet men också början på min tjejklassiker som nu är halvvägs. Haft många fina turer på min racer i sommar men också på min mtb

    1. Grattis Hanna!✨ Du är en av vinnarna i denna tävling! Ett energipaket kan komma väl till pass på din resa mot en komplett Tjejklassiker. Skicka dina uppgifter till info@cykeltjejer.se 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *