Hösten smyger sig på

Hej alla!

Nu känns det verkligen att hösten har kommit. Inte så varmt och man måste börja kolla in väderapparna igen. Höst färger börjar synas ute i naturen. Jag känner inte alls samma sug efter cykling som jag gjort hela det här året, det är inte själva cyklingen som är trist utan den där ”startsträckan” för att komma ut.

Flera dagar har jag känt det som om jag är på väg att bli förkyld eller sjuk, men sedan inte blivit någonting. Jag har tagit mera vilodagar och försökt göra annat. Har ni tips på hur man får upp motivationen när man inte har några klara träningsmål? Samtidigt är det snart slut på cykling, i alla fall landsvägssäsongen så vill ju hålla i så läng det går. Har varierat träningen mera med MTB och spinning och snart tänkte jag köra igång med styrketräning. Ni som sett mina armar funderar nu om det är sant. Jag tänker ju stärka core och jobba med att få starkare ben och vader. Alltså väldigt inriktat på cykelmuskler.  Läs gärna inlägget här på cykeltjejer om styrketräning som Veronica skrivit. Känner att jag behöver bli starkare om jag ska kunna hänga med nästa år. Jag  vill gärna förbättra något varje år och det ska jag försöka göra inför nästa säsong ocks !

Så nu tränar jag cykel, eller rättare sagt jag cyklar till det blir för kallt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *