Älskade helgcykling

Veckans bästa pass just nu är utan tvekan helgcyklingen🚴‍♀️💕
Just nu cyklar jag kortare rundor än inför ironman och rätt så prestationsfria och bara härliga:) 6 mil landsväg har jag trampat mina senaste rundor och det har känts väldigt lagom nu när jag fortfarande låter kroppen få gå ner i varv:)
För två veckor sen bjöd vädret på härlig septembersol och förra helgen lite blåsigare väder med inslag av regn, men fortfarande var det lika härligt att komma ut och cykla 😊
Jag älskar kombinationen av rörelse och frisk luft. Den där rörelsen som är av något lägre intensitet och som rensar huvudet på alla funderingar man har.
Jag kommer verkligen att sakna utomhuscyklingen i vinter när jag flyttat in på trainern igen men än finns det några härliga helger kvar för utomhuscykling så jag njuter så mycket det bara går just nu💕 Hoppas att ni njuter också!
/Elina

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *