Mys ??‍♀️

Denna veckan har det varit väldigt lite träning. Faktiskt ingen träning alls. Har varit krasslig, trött och mycket på jobbet så både kropp, knopp och motivation har varit på minus. Men när det blir såhär älskar jag cykling från soffan! Det är så mysigt när regnet smattrar mot rutan. Jag har plöjt igenom olika bloggar, kollat instagram uppdateringar och läst bl.a. tidningen ”Allt om mountainbike”. Jag har en app i min iPad som heter Readly, grym! Den kostar 99kr i månaden (men man kan säkert testa gratis) och i den finns alla möjliga magasin inom hundratals genrer. Även engelska magasin, och för oss cyklister är det en riktig dröm – det finns måååånga cykeltidningar på engelska. Det finns nischade tidningar som handlar om touring, landsväg, xc, downhill osv. Jätteroligt och inspirerande! Det enda negativa är väl att min bucketlist bli längre och längre varje gång jag läser i de där tidningarna ?

En annan sak som jag passar på att inspireras av nu på hösten är faktiskt mig själv. Japp, ni läste rätt. Jag tittar tillbaka på säsongen som varit och reflekterar över vad som gått bra och vilka fallgropar jag ska undvika nästa är. Framförallt så njuter jag i fulla drag av vad jag åstadkommit! Så många häftiga upplevelser, fina cykelvägar, framsteg på många områden, nya stigar, PB, möten med likasinnade och sååå många fina minnen. Glöm inte detta innan du kastar dig in i vinterträningens intervaller – Klappa dig själv på axeln och mys över det just DU utmanat dig med och genomfört i år.

Nu börjar det också spånas på nästa års utmaningar och mål… det är både pirrigt och skoj – och som vanligt inser jag att veckorna har för få dagar, månaderna för få helger och semesterdagarna minst skulle behövt dubblas till antalet – men innan något spikas hundra så ska jag njuta ett tag till över årets strapatser.

?