Vila och prioritera.

Jag fick flera fina tips efter mitt inlägg för en vecka sedan om min trötthet. Alla verkar rätt eniga om att man måste vila när kroppen säger emot såhär. Fick tips om att identifiera alla saker i livet som stressar en, för att det då blir lättare att identifiera vad man kan utesluta. Har börjat tänka ut en lista i huvudet men behöver få ner den i skrift. Har tidigare tänkt att jag måste bli bättre på att prioritera saker i livet, och har ju till exempel rensat rejält i sociala medier-flödet för att minska telefontid, vilket är jätteskönt. Det kluriga är ju att saker som ger energi och är roliga blir stressande när det blir för mycket av dem, så det är ju den där balansen. Jag tränar på att säga nej till saker. Snart öppnar kalendern upp sig så att jag har några lediga helger i höst, längtar så mycket efter det.

Jag har varit på kurs hela denna vecka och tagit ytterligare en vecka utan träning. Istället för att gå på alla sociala tillställningar som anordnades på kvällarna så gick jag till hotellrummet och vilade/sov. Känner mig faktiskt lite mer som en människa igen efter det. Drog på mig en liten förkylning nu dock, men för en gångs skull verkar den inte vara så farlig. När jag känner mig frisk från den ska jag börja träna igen, nu saknar jag det verkligen. Men kanske bara lite till att börja med, så jag känner att jag hinner återhämta mig efter varje pass. Nu är inte läge att träna ner sig hårt liksom. Ska vara nöjd med det som blir av istället för att bli stressad av träningen som inte görs. Det är tidigt på hösten ännu, bara en månad sedan säsongens största tävling, ingen stress än. Måste våga ge mig själv lite mera tid.