Noll inspiration

 

Varje år vid den här tiden hamnar jag i någon form av svacka, inspiration och lust till träning är som bortblåst. För några år sedan var det ganska illa för jag ville inte se cykeln under ett par månader. Det enda jag såg fram emot var veckans söndagsdistans med min kompis Kicki, inget annat var kul. Eftersom jag vet att denna perioden brukar komma så här års försöker jag bromsa lite innan så att svackan inte blir allt för påtaglig. Har kommit på vad receptet är – vad som gör gott för mig vid den här tiden på året och det är att försöka släppa måsten och låta fokus på träning blir att det ska vara lustfyllt, avslappnat och kul.

Låter kanske lättare sagt än gjort men att bara bestämma sig för att ge sig ut och så får det bli som det blir. Jag älskar som sagt hösten, färgerna och den höga friska luften. Älskar att vara ute i naturen och gärna gå långa härliga promenader tillsammans med hunden. Har bestämt mig att jag ska fortsätta att cykla till jobbet och gå mina promenader så kommer nog träningslusten komma krypandes igen..lagom till vintersäsongen 🙂

Så, min slutsats – känner man att inspirationen tryter, ta det lugnt, den kommer tillbaka. Ta en vilopaus om det känns bra, det kanske är just det som kroppen behöver just nu. Lyssna på kroppen, den är grym!

Ha en fin första vecka i oktober!

emma

2 reaktioner på ”Noll inspiration

  1. Känner lika som du så här års , men att kravlöst cykla ärändå kul! Bra inlägg.??

    1. Att cykla utan fokus på ngt annat än att just cykla och njuta – det är nog ändå det bästa!

Kommentarer inaktiverade.