NU SKA VI HYLLA DOM SOM HYLLAS BÖR!

Jag tror att flertalet av oss aktiva utövare som reser land och rike runt, till och med kanske runt om i världen för att göra det vi älskar mest, tävla ! Jag tror också att få av oss hade klarat det utan stöd från familj, vänner och bekanta. Mitt liv härdas hårt av idrott i olika former och utan en förstående man och vänner skulle det aldrig fungera. Min man är allt som oftast med under alla lopp, ibland är han med, ibland står han vid sidan och hejar på och servar. Men under året har vi haft två stycken ihärdiga supporters på plats under klassikern.

 

Dom har supportat i vått och torrt finns alltid där med husrum och mat oavsett tid på dygnet. jag vet att ni har haft roligt under resan 🙂 Att få ha er utefter spåren betyder mer än vad ni kan ana ! Ni tillsammans med alla andra som står och hejjar på kända & okända deltagare i ur & skur. Ibland har man energi att ge tillbaka ett leende, ett woop woop, high five, men ibland rör man inte en min, men inombords blir man alldeles varm ! När man är som tröttast och kroppen tillsammans med den mentala biten ligger lågt och man får några glada hejja rop om att man orkar, man ser stark ut, även om man får en ironisk sägning om att det är inte är långt kvar fast man har halva loppet kvar, så ger det mer kraft än vad ni kan ana !

 

Ni är värda medaljer i alla lopp, liksom alla som utövare som gått i mål. Så dom har ju liksom gjort En Svensk Klassiker på sitt egna vis ! Det minsta vi kunde göra för våra supporters var att köpa officiella Klassiker kläder och trycka ”Supporter Klassikern 2018” till våra alldeles egna supporters. Det blev en uppskattad present hos våra supporters och snacket gick runt Lidingöbanan 😉

 

Jag tycker att alla ska passa på att hylla sina supporters.
Barn, familj, vänner & andra bekanta som supportar,
så ni kan göra det ni älskar mest <3 

2 reaktioner på ”NU SKA VI HYLLA DOM SOM HYLLAS BÖR!

  1. Vilket härligt inlägg,klart att de ska hyllas! Har också märkt att det är superskönt att heja själv också när man inte själv är med! Blir alltid glad när människor står efter banan och hejar på ,kända som okända. Visst läns det lite lättare och roligare då!?Tack för bra inlägg!

    1. Ja men eller hur ! Det är lätt att hylla och gratulera dom som gått i mål osv, men jag tror man glömmer bort även den vardagliga supporten man får ! Ja men det är ju sjukt kul att hejja på också 🙂 !! Man vet ju hur mycket det gör 🙂 !

Kommentarer inaktiverade.