Tillbaka på banan!

Hej cyklister!

Hösten är nu jättefin med sina härliga höstfärger och det ska naturligtvis utnyttjas som träningsinspiration. Har gjort några vändor med cykelcrossen och MTB. Men det börjar bli kallt och jag har lite svårt att pressa mig så det blir mest distansträning i lugnt tempo.

På tal om lugnt tempo så fortsätter jag med att försöka komma igång med löpning och sakta känns det lite bättre varje gång. Nu i veckan är det älgjakt här i Leksand så då är det cykelväg eller möjligtvis elljusspår som gäller om man vill vara säker och det vill man ju!

Jag har också Köpt gymkort så att jag kan gå på spinning och andra pass. Det är så skönt att slippa tänka på upplägg och bara träna och ta i precis vad jag behöver just nu!

 

 

Sedan har jag kommit i väg till velodromen i Falun. Har inte tränat där sedan i våras så det var lite nervöst när jag bokade ett pass och gav mig iväg. Det var ett grundas som är det enklaste pass som finns. Tempot är lite lägre och inte så svåra övningar. Men det var lite ovant med fixie men snart kom jag in i det igen. Benen kände av passet och jag får nog cykla några flera grundposition innan jag kör flera och hårdare pass. Som vanligt är det med ett leende på läpparna man går därifrån. Det blir helt säkert flera vändor till Falun under säsongen.

 

Sammanfattningsvis är det mycket att välja på i träningsväg just nu när sommar och vinter överlappar varandra. Bara att välja och vraka. Ha det bra till nästa blogg.