Ett kliv in på gymet

 

Bild från Isaberg Mountain Resort 2017

Efter att länge ha tänkt att skaffa ett gymkort och ta tag i gymet så var det då dags. Fick en inbjudan i min kalender att på onsdag ses vi på gymet vid lunch – då gäller det att lyda och infinna sig 🙂 Oj, så skönt det var och oj jag vad jag hade saknat det – helt underbart!

Men då kommer man till detaljen – vad ska man träna?!

Jag måste ha en plan. När jag gör en övning måste jag veta vad nästa är. Hellre vara där kort och effektivt än längre och lite segdraget. Började i onsdags med mina gamla vanliga övningar med fokus på bål och överkropp. Men jag har fått tipset om att träna styrka med mer fokus på oss cyklister!

12 grymma styrkeövningar som alla cyklister behöver!

(klicka på länken)

Foto: bicykling.se

Ska börja nu till veckan och jag ska börja med 2pass (lunchträning)/vecka och allt utöver det blir bonus.

Håll tummarna för mig att jag får till det och kommer igång! 🙂

Ha en riktigt fin vecka i oktober!

emma

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *