Vissa dagar…

…är man mer sugen än andra på att cykla. Igår var en sådan dag. Solen sken, höstfärgerna sprakade och jag hade verkligen hela dagen på mig! Rob och jag var ute i fem timmar som gick förvånandsvärt fort. Ibland tycker jag att distanspassen kan vara enformiga och kännas långa men vi hittade lite nya vägar och körde några bitar vi inte kört på länge och tiden flög fram. Det var inte förrän precis på slutet både Rob och jag började känna att vi suttit på sadeln lite för länge men så kom Rob att tänka på vad Jens Voigt sa till honom när Rob var på någon slags reklamrunda som ordnades i Perth – if it doesn’t hurt it doesn’t help. Mottot hjälpte oss hem i alla fall 🙂

Imorse när jag cyklade till jobbet spöregnade det. Inte riktigt lika kul men tur att det bara tar 15min och jätteskönt att dagens träningspass är på trainern. Jag bävar lite inför distanspassen i vinter och har precis börjat efterforska ett par nya, varma MTB-skor. Har du tips får du gärna höra av dig!

1 reaktion på ”Vissa dagar…

  1. 45north japanther vinterskor är grymma! Finns att beställa på XXL.se 🙂

Kommentarer inaktiverade.