En riktig triathlonhelg!

Försiktigt fortsätter jag trappa upp träningen. Denna vecka började med lite löpning i måndags och ett pass på mountainbiken i onsdags som blev rätt så mycket jobbigare än jag tänkt, Åsa som drog med mig ut hade visst intervaller på schemat och jag hakade på och pressade upp pulsen över vad jag trodde var mitt max, haha..  Men det kändes ändå bra i kroppen! Fick tack och lov vila ordentligt mellan intervallerna när Åsa fick punka, det kändes rätt skönt…

”Ingen stress eller så Åsa, men jag fotar och klockar din punka, bara så du vet”

Nu i helgen har jag haft en riktig triathlonhelg! Hade en kompis på besök, som springer mycket sen innan och nu är lite sugen på att börja med triathlon, så vi bestämde oss för att ha en träningshelg med simning och cykling. Fokus har varit på att hon skulle få tips i crawl, och få testa på racercykling för första gången (klicka i-klicka ur-klicka i-klicka ur), men det blev ju förstås rörelse för mig med. Och så har vi förstås gottat oss i att titta på Ironman-VM från Hawaii! Fantastisk inspiration, både att se proffsen och att följa mina imponerande klubbkompisar. En riktigt härlig helg har det varit, bland det roligaste jag vet är när jag får dela med mig av mitt triathlonintresse och inviga vänner i den här fantastiska sporten! Och då har vi inte ens talat om det fantastiska vädret och det faktum att vi kunde cykla runt i kortärmat och kortbyxor idag. SÅ bra! Nu är jag SÅ trött dock, nästa vecka inleds med vila!

Emelias första möte med en racercykel!
Emelias andra möte med en racercykel! 😀

 

 

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *