Nya gamla rutiner

Det var ett tag sen nu som jag cyklade för cyklandets skull. I augusti senast. Även om jag mår ganska bra och att livet fungerar bra i största allmänhet är det ändå inte helt hundra om jag inte rör på mig som jag ska.

Förra helgen bestämde jag mig för att få in träning i rutinerna igen. Sen dess har det blivit två löppass, ett gympass och igår TVÅ cykelpass. Nu känns allt lite bättre och kroppen känns gladare.

Igår morse var hela familjen ute en tur på cykel, jag på min Specialized Awol, och de andra två på/i lådcykeln. Vi gjorde någon paus för att titta på kossor, men annars fick jag trampa på och känna att benen kom igång. Tur nr 2 igår var på mtb i skogen på fina stigar med sällskap av familj. Första gången jag cyklade i skogen på två månader. Det blev en nytändning!

Jag får börja inse att ett kort löppass medan barnrt somnar med pappan är mycket bättre än inget löppass alls. Ibland måste jag verkligen tvinga in mig inya rutiner, och kommer allt för lätt ut dem om de avbryts av en förkylning eller dylikt… är det samma för er?

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *