Snart, snart, snart Australien

 

Nu är det inte många dagar kvar tills det är dags att åka ”hem” till Perth, denna gången på semester. Den 3 november går flyget från Arlanda och sedan kommer Rob och jag spendera tre veckor i cykelparadis 🙂

Vi landar på söndagen 4 november och 8 november drar Tour of Margaret River, tre timmar söder om Perth igång. Den första dagen är det inget lopp utan en gemensam cykeltur där bl.a. Jens Voigt deltar. På fredagen startar loppen med ett lagtempo på 40km och under helgen är det landsvägslopp. Jag kommer köra för laget jag tävlade för när jag bodde i Australien och även om det inte är precis samma personer med som när jag bodde där blir det ändå jättekul att tävla ihop igen.

Veckan efter Tour of Margaret River åker jag till Tasmanien med laget. Vi ska köra Tour of Tasmania som är en del av Australiens National Road Series (elitserien). Även det är ett ettapslopp bestående av tre lopp, landsväg och criterium. Inget av loppen är speciellt långa, upp emot 75km men efter att ha kollat in profilen tror jag att en av utmaningarna kommer att ligga i att det är backigt. Jättebackigt. Lite omväxling från ett platt Karlstad…

Under november kommer jag ha Instagramkontot så hoppas att du följer oss (och mig på resan)!

Fram tills avresan är det träning som gäller. Jag har kört ganska många av mina pass inomhus eftersom det är lite för mörkt ute (+ det finns inga bra backar i Karlstad för intervallerna). Det är lite trist och ibland lite svårt att hitta motivation att sätta sig och svettas men bra utväxling rent tidsmässigt.

Ha en bra helg!

2 reaktioner på ”Snart, snart, snart Australien

Kommentarer inaktiverade.