Lugnet har lagt sig

 

I helgen var familjen tillsammans med klubben på Isaberg för att cykla MTB och vilken helg vi fick! Vädret var fantastiskt – tänk att i mitten av oktober cykla med bara armar och ben 🙂

Har säkert sagt det förut men jag säger det igen – jag älskar hösten! Älskar alla färger naturen bjuder på, älskar den friska höga luften och jag älskar lugnet som ligger i luften. När jag menar lugnet tänker jag främst på lugnet hos oss cyklister. Alla (eller de flesta) tävlingar och lopp är över och fokus är inte lägre att tänka snittfarter eller sträckor i km. Även om jag själv inte tävlar så dras jag med av alla som ska köra VR, Halvvättern osv. Snacket som surrar är tidsmål, sub-grupper osv

 

Men nu är det höst, älskade höst och lugnet lägger sig och det finns tid för eftertanke och återhämtning. Vinterns träning drar snart i gång men först tar vi lite mer höst tycker jag. Efter en helg med familjen, cykel och vackert väder är kontot väl påfyllt av energi. Idag är det fredag och vädret är fint om än lite kallt och eftermiddagen ska bjuda på lite MTB ut till havet för att starta helgen på absolut bästa helg!

Ha en fin helg så hörs vi!

emma