Jag springer vidare…

Jag fortsätter att springa mycket och förra helgen var det dags för lopp igen. Ett bonuslopp för min del. Jag skulle ändå springa långpass och loppet var på hemmaplan så jag anmälde mig. En halvmara i strålande höstsol och inga prestationskrav, bra förutsättningar tänkte jag. Jag hade som plan att ta det lugnt och verkligen se det som ett långpass. Men så händer det ju något när nummerlappen kommer på och farten blev betydligt snabbare än tänkt. Men jag hade kontroll på pulsen hela tiden och då var det ju bara att springa på. Göteborgs halvmarathon är en platt bana och allting runtomkring är väldigt trevligt. Ett bra tips om man vill springa en halvmara men känner att Göteborgsvarvet är för stort arrangemang. Det var så kul att springa ett lopp ”spontant” och veta att kroppen kan leverera när det gäller.

Förutom löpning är det spinning och träning på trainern som gäller för mig. Jag har helt gett upp cykling utomhus nu. Bekväm som jag är 😉 På friskis där jag tränar kan man gå på spinning utan att det finns en ledare på plats. Om salen är ledig kan man bara be om att få sätta på ett playpass då är det ett förinspelat spinningpass på storbild. Perfekt för mig som ofta jobbar när de vanliga passen är. Har man tur får man dessutom hela spinnigsalen för sig själv 🙂

 

//Frieda