Cyklar på Mölndals stadsmuseum

Idag har jag varit på en jätterolig utställning på Mölndals stadsmuseum. Cyklar heter den och handlar såklart om cyklar i alla olika skepnader. Man lär sig om cykelns historia, anatomi, kända cyklister och massa annat.  Jag kan verkligen rekommendera ett besök om du har möjlighet. Utställningen pågår till September 2019. Lika kul för vuxna som barn. Jag var där med min son och vi uppskattade det lika mycket båda två. Efteråt tog vi en fika i cafet, kändes nästan som en cykelfika 😉

Jag köpte en fin bok till mig själv, en skrivbok med fina illustrationer och en bucketlist med olika utmaningar som man kan fylla i om man vill. Det blir en bra träningsdagbok för 2019 tänkte jag.

Skriver du träningsdagbok?

Trevlig helg!! //Frieda

 

 

 

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *