Åh, nej!

Så var det dags för mig också att bli förkyld! Jag vet det är inte världens undergång . Inte på något sätt livshotande och inte speciellt  smärtsamt heller så egentligen skulle jag bara kunna chilla och se på Netflix eller liknande med en kopp varm honungs vatten. Kanske prova några nya huskurer och vila till jag känner mig pigg i gen. Är säkert över på några dagar, ja högst en vecka! Men ändå känns det så trist.

Det är väl så att träningen ger så många bra bieffekter som bidrar till välbefinnande. Att få dagsljus och frisk luft på sin tur bidrar helt klart till att hålla ”höstdeppet” borta. Och visst finns det sanning i det här med ”träningsnarkomaner” för i alla fall jag vill ha mina endorfiner med jämna mellanrum.

Träning/cykling är också ett roligt och nyttigt sätt att umgås på ett bra och trevligt sätt. Att få lite uppmuntran av sina kompisar är ju också en boost.- Du är stark, du fixar det kom igen! Sådana kommentarer kan göra att man känner sig glad även efter träningen. Så boosta dina vänner lite extra nästa gång ni tränar tillsammans.

En annan sak som kommer som ett brev på posten när man är krasslig och inte kan träna är alla planer man gör upp! Hur ofta har jag inte anmält mig till ett lopp , planerat en massa jobbig träning eller börjat drömma om att starta cykelläger, börja sälja träningskläder eller flytta till Spanien och ordna cykelresor. Planer som jag inte tar tag i när det vanliga ”hamsterhjulet” snurrar på igen. Kanske är det här er nya cykelguide i Spanien? Ingen har väl undgått att anmälan till Vättern veckan är öppen nu om ni vill ha ett träningsmål.

Ja här är kanske er nya cykelguide i Spanien?
Vilka lopp ska man satsa på nästa år? Man kan redan anmäla sig till flera av nästa års motionslopp.

Att läsa cykel bloggar kan ju vara en bra sysselsättning i höstmörkret. Här på cykeltjejers sida finns alla sorters cyklister så det är bara att välja. Jag har även några favoriter som jag gillar Helena Enqvist är en tjej som t.ex skriver om Spångest i sin senaste blogg. Jag fattade direkt vad hon menade. Hon har även en podd tillsammans med Elena Dahlstrand, cykelpodd med Elena och Helena heter den och jag rekommenderar den verkligen. Trots att de här tjejerna är så proffsiga bjuder de på sig själv och tar upp frågor som alla kan relatera till. Lyssna vet ja!

Jag instagramar ju en hel del om mitt cyklande, dels för att jag tycker att det är så roligt och även att jag vill inspirera andra att cykla. Det är ju så kul att få lite kontakt med andra cykelnördar. I veckan gjorde jag ett inlägg i samband med att jag kom över 1000 följare och tackade för all uppmuntran och för alla som följer och gillar . Blev så glad över alla som skickade meddelanden om att de blir inspirerade och glada över mina inlägg. Det var verkligen rolig läsning för mig. Vill ni följa mig på instagram @annaenges vi här på cykeltjejer har också ett konto @cykeltjejer som vi turas om att sköta. Här finns massor av inspirerande konton att följa om man vill.

En glad instagram tjej!

Mitt helt överlägsna tips är ändå att ta fram ett härligt cykel minne och bara tänk till baka , kolla sedan i spegeln om du inte har ett leende!

Letape du Tour 2018

 

Facebook Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *