Veckans vikthets – 30kg

På lördag drar jag! Efter att ha cyklat till jobbet i -5C känns det lite extra bra att veta att nästa veckas cykelturer kommer att gå längst stranden i solsken och 25-30C. Jag kan tänka mig att på Tasmanien kan vädret nog vara lite vad som men efter att ha cyklat i ur och skur här känns det som om det blir åtminstonne inte värre 🙂

I och för sig älskar jag vintern men känner ingen större inspiration att vara ute och cykla under den årstiden så när min semester är över blir mina träningspass på trainern igen men jag vill inte tänka på den smällen nu.

Nu i veckan är det alltså packning som gäller. 30kg. Det låter jättemycket men så fort en tar med en cykel så är åtminstonne 15kg paxade. Sedan normala kläder och normala skor… Och helt plötsligt har en packat 46kg och har ingen aning om vad som måste bort 🙂 ett lyxproblem men ändå…

Ha en bra vecka!

1 reaktion på ”Veckans vikthets – 30kg

Kommentarer inaktiverade.