Cykeltjejer.se söker ambassadörer för 2019!

Är du en tjej som tycker om att cykla och aktivt skulle vilja dela med dig av dina bilder, videos, träningar, kost, tips och råd till andra cyklande tjejer på vår blogg och instagram i utbyte mot sponsring utav oss? Då kan du ansöka om att bli vår ambassadör. Skicka in din ansökan där du berättar om dig själv, hänvisar till din blogg och/eller ditt instagramkonto samt en motivering till varför just du skall bli vår ambassadör. Vi söker ambassadörer i alla åldrar och på alla nivåer, från pendlingscyklist till proffscyklist.

Vad innebär det att vara ambassadör för Cykeltjejer.se?
Du skall göra minst ett blogginlägg i veckan på Cykeltjejer.se

Du sköter vårt Instagramkonto cykeltjejer under en månads tid med postning varannan dag eller mer.

Du får ett specialdesignat sponsorkit med cykelkläder framtagna endast för Cykeltjejer.se till ett värde utav 7500kr. Kitet består av kortärmad tröja, långärmad tröja och korta cykelbyxor från vår finaste kollektion PRO samt cykelväst, regnjacka, underställströjor, armvärmare, benvärmare, cykelstrumpor, cykelflaskor och vattentät mobilpåse, allt från Kalas Sportswear.

Du får delta i event och träffar med Cykeltjejer.se

Skicka din ansökan till info@cykeltjejer.se senast 18/11.

2 reaktioner på ”Cykeltjejer.se söker ambassadörer för 2019!

  1. Sök tjejer! Det är jätte-kul jag tycker att det är lite trist att sluta och önskade att jag kunde söka igen.??

  2. Vilket härligt initiativ! Tack så mycket Original och Kalas. Passa på att sök! Det ska bli jättekul att fortsätta följa Cykeltjejer.se och läsa om andras cykelupplevelser.

Kommentarer inaktiverade.