Om gårdagen, som i ett rosa skimmer…

Ledig lördag, sovmorgon, vakna av solen som skiner in i sovrummet. Veta att det ska bli fint väder och plusgrader, det enda man behöver fundera på är om det blir tempo- eller racercykel på dagens runda. Som jag hade längtat efter denna dag, på en ledig helg med energi och träningssug, och så belönad jag blev. Inte förrän jag var ute insåg jag hur mycket jag saknat känslan av att trampa trampa trampa, pusha i motvinden, höra det vinande ljudet av högprofilhjulen (har inte orkat byta efter ironman än…), bli sådär trött som man bara blir av långdistansträning. Okej, det kanske inte känns svinkul att bli trött efter tre mil redan, men ändå, känslan av att träna sig trött är härlig. Och vrålhungern den för med sig, jag har saknat den. Mitt huvud spinner iväg och planerar alla möjliga tävlingar och tidsmål när jag tränar, härligt att känna sig inspirerad igen! Har nu fem-sex tävlingar jag vill göra nästa säsong… Får se om jag impulsanmäler mig snart eller kan hejda mig lite. Efteråt kastade jag i mig mat och tokdäckade i soffan. = Perfekt lördag.