Underbara höstdagar

Vilka härliga dagar vi får med höstsol och frisk luft.

Jag försöker komma ut så mycket jag kan när jag är ledig. Jag behöver dagsljus för att må bra. Blir alltid lika förvånad över hur trött jag blir när hösten och mörkret kommer. D-vitamin är ett måste för mig så jag äter extra tillskott under höst och vinter.

I helgen fick jag med mig sonen på en härlig runda i skogen. Han cyklade och jag sprang. Han är riktigt duktig på att cykla i skogen och jag har ibland svårt att hänga med när jag springer. Jag är ju egentligen en ”asfaltslöpare” så skogen blir jobbig för mig. 12km fick vi ihop och jag är så glad att jag kan dela detta med honom. Vi pratar, får frisk luft och rör på oss samtidigt, perfekt kombo.

Min cykel har fått vila i tvättstugan i veckan, vi håller på att renovera hemma och byggdammet har tagit över källaren men nu har jag städat hela helgen så nästa vecka blir det intervaller på trainern igen. Om ni har bra tips på intervallpass så får ni gärna dela med er.

Nästa helg åker jag till LA i mitt jobb, jag ska på en utbildning. Men jag hoppas att jag hinner få både lite sol och massa träning också  kanske kan jag blogga därifrån, annars hörs vi när jag kommit hem.

//Frieda

 

2 reaktioner på ”Underbara höstdagar

  1. Roligt att höra att fler tränar med sina barn. Oftast väntar förälder på barnet eller tvärtom. Jag o minsta sonen tränar mer och mer tillsammans. Mysigt, svettigt och kvalitetstid då vi får andra saker än skola, kompisar och läxor att prata om ??

    1. Ja visst är det kul!! Noel har fått hänga med mig sedan han var liten. Verkligen ett härligt sätt att umgås. Han är dessutom den som hejar mest när jag tävlar. Han blir alltid så stolt och glad när jag kommer i mål 🙂

Kommentarer inaktiverade.