Australien vecka ett

Nu har jag varit här i en vecka som har gått fort, jättefort ?

vi stannade strax utanför Perth hos Robs morbror de första dagarna. Det är fantastiskt fint – vår, strålande sol, perfekt cykelvägen och kuperad/backig terräng. Vi har även cyklat runt floden i Perth, den vanliga rundan… I tisdags morse passade Rob på att köra ett tempolopp i Kings Park, vilken är en del av en serie. Själv hängde jag med och fikade och träffade kompisar, jag var inte så sugen på att köra kuperat tempo på min landsvägscykel.

I torsdags åkte vi ner till Busselton, vilket är ganska nära där Tour of Margaret River går. Vi cyklade en sväng längst stranden och gick på promenad på den 1.8km långa bryggan.

I fredags började loppen. Vi körde lagtempo och kriterium den dagen, följt av två landsvägslopp på lördagen och söndagen. I de olika etapperna kom vi tvåa, fyra, etta och tvåa, vilket räckte till en andraplats i totalen. Se gärna bilderna jag lagt upp på Instagram!

Nästa vecka åker jag till Tasmanien för Tour of Tasmania. Bilder och lopprapport kommer ?

2 reaktioner på ”Australien vecka ett

Kommentarer inaktiverade.