Söndagsmys

Blev en fantastiskt mysig cykeldag idag!

Vi hade anmält oss till ett litet lokalt event, där det utlovades fina stigar och korvgrillning – det får man ju inte missa liksom. Med 4h distans på mitt träningsschema blev det perfekt att cykla dit, joina kärleken och ett härligt gäng o bli guidad på finfina stigar i 2h, käka en korv och sen skarva på 1,5h till.

På vägen till samlingsplatsen cyklade jag förbi en man som var ute och klippte gräset. 11 NOVEMBER!!! Det var allt lite galet tycker jag. Men å andra sidan klipper jag inte gräset mitt i sommaren heller. Jag cyklar hellre! Det är en fördel med att bo ute i skogen, vildvuxen ängsträdgård smälter in så fint ?

En del av dagens guidning var på en bana som var grymt fin. Lite knixigt uppför, lite knixigt nerför, lite rötter och sten, cykla på skrå och snäva svängar blandat med helt otekniskt härligt flow – perfekt mix med andra ord. Killen som hittat den och visade oss runt hade varit ute med lövblås igår och blåst rent stigen på hela varvet; som mätte 2,6km. Det ni! Vilket fantastiskt engagemang. Tack Roger! Detta varv trillar rakt in i listan på bra träningsbanor. Ett stort tack till WNR som fixade grillad korv och dricka också!

När jag kom hem var jag blöt och rätt mögig och sådär cykelrus-glad-nöjd-och-tacksam ni vet! Det är så jädrans roligt att skita ner sig, det bara är så.

Det brann i brasan och bastun var startad ❤️ Livet alltså.