Jetlag och apptips

Jag har precis kommit hem från en snabbvisit i Los Angeles, jag åkte dit i Lördags och kom hem igår. Jag har varit på en utbildning via mitt jobb. Jag har haft intensiva dagar med så mycket intryck och nu är kroppen helt förvirrad. Jag hoppas att jag kommer ikapp med sömnen på några dagar. Det blev ingen cykling i LA men löpning varje morgon hann jag med. Det är det jag älskar med löpningen, att det funkar överallt bara man har med sig löparskorna.

Förutom det har jag kommit igång ordentligt med min träning på trainern. Jag försöker komplettera min löpträning med två cykelpass i veckan. Jag vill verkligen tipsa om appen TrainerRoad. För mig som inte har så mycket erfarenhet av att lägga upp min träning på cykeln så är den perfekt. Man fyller i vilken nivå man vill träna på och får ett program därefter. Sedan är det bara att köra. Nästa vecka ska jag komma igång med klubbens inomhusträning också. Det blir ett 90min spinningpass varje Onsdag. Kul!!

//Frieda