Mtb tur och cykeltjejerträff!

Hej på er alla!

November rullar på ,trots mörker har ändå vädret varit milt så i dag var det ute cykling med Vättern gänget som gällde för min del.

Jaså här sitter ni och väntar på mig!

Jag brukar ju försöka peppa andra att flytta sina gränser och utmana sig själva. Prova någonting nytt eller cykla med de som är bättre .Så var det för mig idag när det stod mtbtur, lätt cykling på grus och stig men ganska många höjdmeter. Jag cyklar inte så mycket mtb och när jag gör det är det oftast själv eller med min Johan som väntar på mig. En av mina undanflykter när det ska köras mtb är ju att jag nog var en av de sista som köpte en 26 tum. Eftersom jag inte cyklar så mycket är den inte alls sliten så att köpa en ny känns inte så aktuellt eller kanske efter idag?

Är ju ganska tufft när de andra rullar och jag trampar allt vad tygen håller känns det som. Mitt självförtroende är ju inte på topp när det gäller mtb så fick verkligen kämpa med att ta mig till samlingen, hade en rad ursäkter. Hade bestämt mig för att vända eller korta av rundan om jag blev efter och inte orkade ,men de andra väntade in mig med jämna mellanrum och åkte och hämtade mig så jag hade inte en chans att vända. Det blev en fin höstdag och benen blev rejält trötta. Så ut med starkare cyklister men var ärlig med vilken nivå du har och ha en plan B.

Efter att ha varit förkyld har jag nu kommit igång bra med träningen igen. Tränar mest spinning och benstyrka och det sistnämnda behöver jag förbättra inför nästa säsong så det lägger jag extra fokus på. 

 

En annan kul grej som jag gjorde förra helgen var ju träffen med några av ambassadörerna i den här gruppen i Helsingborg. Så kul att lära känna dem lite mera och utbyta lite tankar och ideer om hur ambassadörstiden har varit och skall bli. Vi körde även ett spinningpass med tabata tillsammans och åt god mat. Håll utkik för vi har massa kul grejer på gång.

 

Tack Caroline, Elaine och Anna-Karin för en bra träff.