En cykelpendlares vardag

Hej mĂ„ndag och hej ny cykelpendlar-vecka 🙂

Ni vet nog vid det hĂ€r laget att jag cyklar till och frĂ„n jobbet och jag Ă€lskar det. Det jag inte riktigt Ă€lskar lika mycket Ă€r planeringen, packningen och allt som ska klaffa för att pendlingen ska gĂ„ sĂ„ smidigt som möjligt. I början av veckan mĂ„ste jag planera veckan, packa ryggsĂ€cken lite extra och se till att det finns tillrĂ€ckligt med klĂ€der som ska rĂ€cka under veckan. MĂ„ste tĂ€nka pĂ„ det mesta – klĂ€der att ha pĂ„ jobbet, ta med ett par extra skor som kan stĂ„ pĂ„ jobbet under veckan. Ta med en jacka som kan hĂ€nga pĂ„ jobbet för jag vet inte hur mĂ„nga ggr jag glömt det och sĂ„ ska man ivĂ€g pĂ„ lunchen och sĂ„ hĂ€r Ă„rs blir det lite extra kallt. Se till att det finns ren handduk och duschgrejer pĂ„ plats under veckan osv osv. Se till att lamporna pĂ„ cykeln Ă€r laddade för nu Ă€r det mörkt pĂ„ morgonen och pĂ„ kvĂ€llen.

Har Àven kommit igÄng med att gÄ till gymmet ett par ggr i veckan under lunchtid. Det Àr riktigt skönt och det gör gott MEN, det Àr ytterligare packning som ska med. TrÀningsklÀder, trÀningsskor, extra handduk och jacka sÄ jag inte fryser ihjÀl pÄ kuppen pÄ vÀg till gymmet. Köpte ny ryggsÀck i slutet av sommaren som Àr kalas men det finns ju grÀnser hur myket man kan fylla den. De dagarna jag Àven packar ner jobbdatorn sÄ blir vÀskan sÄ tung att jag nÀstan kÀnner att jag blir ett med sadeln..haha.

Jo just det, veckans lunchlĂ„dor ska ocksĂ„ packas ner…

En trogen kompis som hÀnger med mig i vÄtt och torrt Àr gymbagen frÄn Cykeltjejer! Den Àr perfekt att ha med dÀr jag kan lÀgga smutsklÀder som sedan ska ner i ryggsÀcken. FÄr nog införskaffa en till sÄ livet i ryggsÀcken blir lÀttare att organisera.

Ha en fin dag mina vÀnner och njut av november!

HĂ€lsningar the BAGlady 😉

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *