Vad hände? Nu tillbaka med ny energi !

2018, vilket år ! Det har hänt massa saker under året och kanske har bollen rullat väldigt fort även om jag har försökt att stanna upp. Jag blev ambassadör för cykeltjejer.se och såg fram emot uppdraget jättemycket eftersom jag sedan 1 år tillbaka har hittat ytterligare en passion i livet, något som jag kommer hålla på med så länge jag bara kan. Tyvärr är inte cyklingen nr 1 i dagsläget utan jag är som bekant också ishockeydomare. Jag har alltid spelat hockey så länge jag kan minnas. Tyvärr fick jag sluta pga skador (hjärnskakningar) men fick behålla hockeyn i livet och därmed fortsätta mot min dröm, OS 2018.

 

Vi fick beskedet i december 2017, min dröm kom att bli sann, jag blev uttagen till att döma i OS. Jag hade såklart stort fokus på min kommande uppgift samtidigt som jag skulle försöka starta upp mitt bloggande här på cykeltjejer.se vilket blev svårare än vad jag tänkte mig. Kände att jag inte gav allt i mitt skrivande då min hjärna var någon annanstans. Efter att jag upplevt min dröm kom eftervågorna av vad min satsning givit mig. Flera år har jag varit fokuserad på att nå mitt mål i februari 2018. Men vad skulle hända efteråt? För er som inte är insatta i världen ishockey och framförallt inte vad en domare gör kan jag kort säga att, jag är förbundsdomare och dömer Hockeyettan (vilket är tredje ligan i Sverige, SHL -> Allsvenskan -> Hockeyettan) J20 SuperElit samt SDHL. Alla tre ligorna är riktigt bra och kräver att man är fokuserad på sin uppgift när man dömer, såklart. Jag dömer ca 2-3 matcher / veckan ibland kan det även vara 4-5, men allt som oftast 3 matcher. Lägg därtill att jag jobbar 75%, är gruppinstruktör, ska sköta min egen träning, hemmet, familj och sociala medier åtaganden, att fylla dagarna är absolut inga problem, men jag tycker samtidigt att allt är så himla roligt 😀 ! Men med facit i hand skulle jag tagit en vecka off i våras för att verkligen ladda om och låtit allt sjunka in.

 

Sommaren kom att handla om mycket cykling ! Men det blev aldrig riktigt något semesterledigt, 1 vecka i Grekland och sen sporadiska semesterdagar. Återigen rullar bollen på och jag bara egentligen hänger med. Träningen blev hattig och tränade mest det som kändes roligt, cykling, vilket man ska göra också, men ibland behöver iallafall jag följa någon form av träningsschema så jag även kör den nödvändiga träningen som inte alltid är så rolig. Sommaren bjöd på kanonväder och vips kom augusti och hockeysäsongen drog igång igen. In i ekorrhjulet. Livet planeras utefter vilka dagar man dömer, jobbdagarnas timmar planeras utefter var jag ska döma och träningen blir däremellan. Den där bollen rullar ännu fortare.

 

Jag fick som tur var i somras feeling för att resa och mindes hur härligt det var att åka bort i höstrusket. 2016 var vi i Mexiko och återhämtade oss med sol, bad och massa läsning. Jag bokade en träningsresa till Egypten vilket blev ett delmål i hösten. Jag ska inte på något sätt klaga på hur min sommar varit, men med lite eftertanke skulle jag lagt in mer ledigt för att bara vara för att komma in i hösten 100% laddad. Den här hösten var jag inte 100% laddad, och jag har fått slita. Det känns som energikranarna stått på utan att fyllas på i jämn takt. Jag höll ut till Egypten.

 

1 vecka med sol, bad, träning, läsning, podd och ren njutning av att vara ledig har gjort att jag nu laddat upp ordentligt och är redo för att fortsätta min resa och sätta upp nya mål för framtiden 🙂 Det är nästan sådär att det spritter i hela kroppen när jag tänker på vad mycket roligt jag har att se fram emot och dela med mig av ! Jag har en riktigt härlig känsla i kroppen 🙂 Vill ni läsa mer om min resa till Egypten har jag skrivit en inlägg om det på min blogg ->  virrej

En underbar vecka med sol & bad & träning 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *