Nya tag i mörkret!

Hej vänner!

November är grå och nu har det blivit riktigt kallt ute också men ännu  ingen snö här i Leksand. Det finns en kort runda på 500 meter konstsnö som kanske blir testad snart om inte det vita guldet kommer snart. Har inte planerat in något lopp så känner ingen stress att komma på snö , men roligt ska det bli att kunna variera träningen lite och framför allt komma ut . En helg i Sälen är inplanerad vid Lucia så då blir det skidåkning i alla fall.

Längtar efter riktig skidåkning.

 

För mig blir det mycket spinning så här års och lite gym. Men känner att jag behöver den pepp en ledare och de andra på passet kan ge.

Har lånat en smart trainer (elite drivo) av en kompis för att kunna bekanta mig med det här med watt som alla pratar om. Har inte brytt mig om watt förut utan mest kört på känsla . Är ganska oteknisk och har fullt nog med att komma i håg att starta klockan eller cykeldatorn ,så tänkt att det fungerar bra ändå. Men nu har jag fått en ide om att bli bättre till nästa säsong och att liksom över 2000 andra söka till Skoda cykling team och då var det helt plötsligt intressant med tröskelwatt.Har i princip bara riggat upp cykeln i trainern och laddat hem ett program för olika träningar .  Provade att cykla lite uppför Col de Galibier i går men mitt i knackade mamma på och undrade om jag skulle ha lite potatis !? Sedan var det dags att gå till ett möte på jobbet , så det praktiska runt i kring var inte riktigt optimalt!?

Men ska få till ett tröskeltest så att jag får veta mitt tröskelwatt , men det kommer att bli det jobbigaste jag gjort på länge så mycket gruvsamt!

Vanligtvis har jag min trainerplats i källaren ,men nu är den här. Dags för lit tortyr!

På tal om Franska bergstoppar kommer vi inte att cykla Letape du tour i år och tänkte satsa på Maratona Dolomiten i stället. Haken var att de lottade ut platserna och i veckan fick vi svar att vi inte fick några platser. Trist! Men nu letar vi efter ett trevligt lopp på varmare breddgrader . Finns ju massor att välja på så kul att kolla runt lite.

Det var en stor artikel om vårt tänkta lopp Maratona dels Dolomiten i senaste bicykling .

Jag fortsätter att träna i velodromen också , i söndags var mitt nybörjar pass inställt så då var det naturligt att gå vidare till fortsättningspasset. Precis som ute är det så roligt att cykla med duktiga cyklister. Stadiga hjul och jämn körning står sig ännu bättre på en fixie cykel . På det här passet var det genast lite flera tjejer , och starka tjejer vilket var riktigt kul.

Hoppas att ni får en fin adventshelg !