Cykling och fika?

Ett kort inlägg från fika tjejen!

Jag heter Magdalena Enges och bor i Leksand .

Cyklar helst landsväg men även MTB och bancykling. Nu på vintern åker jag en del skidor och går på spinning mm.Ska bli en spännande utmaning att skriva här,och att samtidigt inspirera andra att börja cykla eller att utveckla sitt cykel intresse. Det finns ju så många olika sorters cykling,nästan lika många som det finns tjejer. (Nja nu överdrev jag kanske lite.) Jag tänker att att de flesta borde kunna hitta ”sin grej” inom cykling,kanske hittar man den direkt eller får leta lite? Jag har ju fastnat för landsvägscykling. Jag bara älskar det. Ja vad är det som är så kul med att sitta och trampa med bara asfalt ,inget händer ju tänker många? Kanske är det så för andra ,men jag vill hitta nya sätt att tjäna kraft, få bäst rulle tex,köra säkert i klungan, orka i tempokörningen mm. Jag får en riktig kick (säkert endorfin) när jag kommer hem trött efter att fått kämpa lite extra på träningen,eller klarat av någonting nytt. Jag vill att alla ska få känna sig starka och duktiga ! Det tycker jag att jag får av cyklingen. När jag presenterade mig berättade jag ett minne om en första cykeltur,ja en fikatur. När jag först började cykla gillade jag inte fika så mycket. Tyckte inte att det smakade så gott när jag var svettig och ville helde belöna mig själv när jag kom hem. Nu är jag helt omvänd. Tror att gemenskapen är en viktig del i cykling ,och lite snack vid fikat hör ju till. Välja rätt fika är ju som att välja dagens cykelkläder ! Vad jag menar är att om man tränar hårt eller når ett mål är det inte fel att belöna sig själv. Hälsningar från Magdalena.

7 reaktioner på ”Cykling och fika?

    1. Tack Emelie! Lite svårt när jag är helt grön på att skriva och blogga.

  1. Haha känner igen det där med att det är förvånansvärt roligt att bara trampa asfalt hela tiden! 😀

    1. Ja visst är det härligt,jag längtar lite extra nu på vintern.?

Kommentarer inaktiverade.