Cykling och fika😊

Ett kort inlÀgg frÄn fika tjejen!

Jag heter Magdalena Enges och bor i Leksand .

Cyklar helst landsvĂ€g men Ă€ven MTB och bancykling. Nu pĂ„ vintern Ă„ker jag en del skidor och gĂ„r pĂ„ spinning mm.Ska bli en spĂ€nnande utmaning att skriva hĂ€r,och att samtidigt inspirera andra att börja cykla eller att utveckla sitt cykel intresse. Det finns ju sĂ„ mĂ„nga olika sorters cykling,nĂ€stan lika mĂ„nga som det finns tjejer. (Nja nu överdrev jag kanske lite.) Jag tĂ€nker att att de flesta borde kunna hitta ”sin grej” inom cykling,kanske hittar man den direkt eller fĂ„r leta lite? Jag har ju fastnat för landsvĂ€gscykling. Jag bara Ă€lskar det. Ja vad Ă€r det som Ă€r sĂ„ kul med att sitta och trampa med bara asfalt ,inget hĂ€nder ju tĂ€nker mĂ„nga? Kanske Ă€r det sĂ„ för andra ,men jag vill hitta nya sĂ€tt att tjĂ€na kraft, fĂ„ bĂ€st rulle tex,köra sĂ€kert i klungan, orka i tempokörningen mm. Jag fĂ„r en riktig kick (sĂ€kert endorfin) nĂ€r jag kommer hem trött efter att fĂ„tt kĂ€mpa lite extra pĂ„ trĂ€ningen,eller klarat av nĂ„gonting nytt. Jag vill att alla ska fĂ„ kĂ€nna sig starka och duktiga ! Det tycker jag att jag fĂ„r av cyklingen. NĂ€r jag presenterade mig berĂ€ttade jag ett minne om en första cykeltur,ja en fikatur. NĂ€r jag först började cykla gillade jag inte fika sĂ„ mycket. Tyckte inte att det smakade sĂ„ gott nĂ€r jag var svettig och ville helde belöna mig sjĂ€lv nĂ€r jag kom hem. Nu Ă€r jag helt omvĂ€nd. Tror att gemenskapen Ă€r en viktig del i cykling ,och lite snack vid fikat hör ju till. VĂ€lja rĂ€tt fika Ă€r ju som att vĂ€lja dagens cykelklĂ€der ! Vad jag menar Ă€r att om man trĂ€nar hĂ„rt eller nĂ„r ett mĂ„l Ă€r det inte fel att belöna sig sjĂ€lv. HĂ€lsningar frĂ„n Magdalena.

Facebook Comments

7 reaktioner pĂ„ ”Cykling och fika😊

    1. Tack Emelie! Lite svÄrt nÀr jag Àr helt grön pÄ att skriva och blogga.

  1. Haha kĂ€nner igen det dĂ€r med att det Ă€r förvĂ„nansvĂ€rt roligt att bara trampa asfalt hela tiden! 😀

    1. Ja visst Ă€r det hĂ€rligt,jag lĂ€ngtar lite extra nu pĂ„ vintern.😀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *