Snart dags för nya tester

Oj vad tiden går fort, snart första advent och jag är inne i min absoluta högsäsong på jobbet. Alla vill bli fina i håret till jul ?

För att orka denna hektiska period där vi dessutom lyckats planera in en stor renovering hemma så är träningen viktigare än någonsin. Jag försöker planera vecka för vecka och ser till att träna när min son ändå har sina aktiviteter så att jag inte missar tid med honom.

Efter Helsingborg maraton har jag valt att träna mer på ”känsla” gjort det jag tycker om och inte följt något program som jag gör inför lopp. Skönt men nu saknar jag struktur i träningen.

På Måndag ska jag tillbaka till TEAM och göra nya tester. Laktat och Vo2max-test står på schemat. Ni kan läsa om mitt förra besök här.

Efter detta kommer jag att lägga upp ett program tillsammans med Jakob som är Pt och testledare. Min plan är att ha ett styrkefokus  i ca 12 veckor för att sedan fokusera på löpningen igen. Cykeln kommer bli ett komplement under denna period.

Skulle ni tycka att det var kul om jag delade med mig av styrketräningen och upplägget under denna period?

//Frieda